Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Ulvo susien mukana tai tule syödyksi

Yksi pieni loota, jonka kautta saa helposti nykäistyä ylläpidon hihasta, kysyttyä mieltä askarruttavat kysymykset, vihjaistua omasta sivusta tai muuten vain ilmoittaa piipahtaneensa täällä. Tai mikäli vain eksyit Suden Katseen hämäriin metsiin ja joku susista kävi kiinni nilkkaasi, niin löytyy meiltä ensiapupakkauskin... Luultavasti... 

Sen pidemmittä höpöttelyiltä, jätän vieraskirjan kävijöiden käyttöön. 

Jäljet  1  2  3  4  5  6  7  > >>  [ Kirjoita ]

Nimi: Joker
Kotisivut: http://haltia.suntuubi.com/

18.01.2017 18:03
Hei! Ikäännyttäisittekö Yötuulen 2-vuotiaaksi? ^^ Tytsyllä oli näköjään kolmas päivä synttärit OwO~♥

- J

Nimi: Rölli

18.01.2017 14:04
Epäaktiivisuuden jälkeen päätin, että minulla on liikaa hahmoja. Poistatan Ulkan ja Näpän jos se vain suinkin sopii, Toxinkilla on hyvä lähteä uudelleen liikenteeseen

Nimi: Cici

14.01.2017 18:30
Pammee olet tehnyt mahtavaa työtä ja nämä sivut ovat loistavat! Näin kehujen jälkeen voimme siirtyä asiasta seuraavaan: pahoittelen tätä suuresti mutta eroan. Olen vain jäänyt jumiin enkä oikein saa väsättyä minkäänlaista roolia. Olen pitkään sinnitellyt Suden katseen hännässä roikkuen, mutta nyt on tullut aika sanoa hyvästit. Kiitos kaikille teille ja varsinkin sinulle Pammee. Sain taas yhden ihanan kokemukse täällä netin ihmeellisessä maailmassa. Vielä kerran kiitos ja kumarrus!

Nimi: Viira

08.01.2017 23:45
UUUU!! Oon ollu ny varmaan 2 tai 3 vuotta ropettamatta, kun ei oo ehtiny tai motivaatio on ollu jossai matkoilla .-. Tää paikka tuntuu kyl älyttömän kiinnostavalta ja tuntuu olevan suht aktiivinen? Ainakin mitä näin nopeasti tutkaili. Täytyy kyllä liittyä tänne ja kokeilla! ^-^

Nimi: Ginweed95
Kotisivut: http://ginweed95.suntuubi.com

05.01.2017 20:32
GingaWorldisda nyt tarinaroolipeli mahdollisuus! Tule ja varaa omahahmosi!

Nimi: Akama
Kotisivut: http://sudenyo.suntuubi.com/

05.01.2017 17:14
Hei Suden Yön linkinvaihtolainen!

Olemme pitkän hiljaisuuden jälkeen aktiivistuneet ja olemme muutelleet hiukan SYn juontakin. Lisäksi muutimme uuteen osoitteeseemme, joka siis löytyy kotisivu kohdasta. Toivomme, että muutatte osoitteemme vanhasta uuteen. Hyvää alkanutta vuotta, toivottaa Suden Yön ylläpito.

Nimi: Zaaga
Kotisivut: http://alyster.suntuubi.com/

03.01.2017 20:43
Alyster on foorumilla pelattava hevosroolipeli, jossa peliin sotkeutuu riitaiset laumakuviot, magia ja sitä hallitsevat magiahevoset, mielipiteitä jakavat puoliveriset sekä tyrannimaiset johtajat ja petokset.

Nimi: Umful

03.01.2017 20:23
No niin. Tästä kuvasta löysin jotakin käyttöoikeus jutskoja. Luulempa, että se käy Lumpiolle.

https://www.flickr.com/photos/tambako/16782215552

Nimi: suiga

01.01.2017 13:59
Lueskelin TAAS hahmosia ja muistin Akaseni XD Joo eli sillä on jään siniset silmät (jos voi). (Jos ei voi niiiin ihan vaan keltaset XD) Jajaja onkos sillä jo mahdollisuuksia ropettaa, vai?

Nimi: suiga

01.01.2017 13:55
Tässä Arrowin uusi menneisyys~

Arrow syntyi laumattomana pieneen perheeseen, jossa ei entuudestaan vielä pentuja ollut, joten Arrow oli perheen esikoinen. Hän eli emonsa Mistyn ja isänsä Renin kanssa Viron rajamailla sijaitsevalla syrjäisellä metsällä. Ihmisiä metsässä ei näkynyt, mutta eläimiä siellä oli runsaasti. Arrow oppi isänsä opetuksella metsästämään ja taistelemaan, sekä että puollustamaan itseään. Arrowin täyttäessään yksi, hänen perheeseen syntyi toinen uros. Hänellä ei silloin vielä ollut nimeä, joten he ktsuivat pentua vain kuopukseksi. Kaikki oli hyvin, kunnes tuntematon lauma tuli, ja hyökkäsi heidän kimppuun. Ren taisteli heitä vastaan, ja Misty yritti suojella pentujaan. Arrow oli liian pelokas taistelemaan, ja lopulta Misty käski hänen lähtemään. Kuopusta Arrow ei voinut ottaa mukaan, sillä muuten lauma olisi lähtenyt jahtaamaan Arrowia. Hän totteli vastahakoisesti äitiään, ja juoksi minkä jaloistaan pääsi.
Puolen vuoden kuluttua Arrow löysi tiensä suomeen, kolmen lauman luo. Htkeäkään epäröimättä hän liittyi Kajoon, muistettuaan isänsä tarinan urheista Kajolaisista. Ren oli itsekkin ollut joskus Kajossa, mutta hänet eroitettiin. Arrow ei uskaltanut kertoa kenellekkään menneisyydestään, joten hän saa elää suuren salaisuuden kanssa, miettien samalla perheensä kohtaloa.

Nimi: suiga

31.12.2016 14:52
Vielä yks juttu XD
Olisko mitenkään mahdollista että muuntelisin vähän Arrowin menneisyyttä? Sitä lukiessani huomasin kaikki ne kirjoitusvirheet, ja muut asiat, joita haluaisin muunnella.

Kiitos toistamiseen XD
-suiga

Vastaus:

Juu tottakai, lähetä korjattu menneisyys tänne vieraskirjaan, niin lisään sen sitten Arrowin sivuille.
Eipä mitään :D

-Pammee

Nimi: suiga

31.12.2016 14:47
Huomasin äsken tutkiskellessani Arrowin tietoja, että Arrowin asema on tiedoissa "laumalainen" vaikka sehän on rajavahti? Olisiko sitä mahdollista vaihtaa?

Kiitän
-suiga

Vastaus:

Juu, korjaan :)

-Pammee

Nimi: Umful

28.12.2016 19:51
Siitä Lumpion kuvasta.
Mä vähän epäilinkin ettei se kävis, mutta tän kuvan kai pitäis käydä
http://www.wildernessprints.com/gallery/gallery/wolves/image/14/De linda_Walking

Vastaus:

Tuolta linkkaamaltasi sivulta en löydä mitään mikä kertoisi että kuvia saisi käyttää. Sivulla selkeästi _myydään_ printtejä, niin veikkaisin vahvasti että näitä ei silloin saa käyttää.
Flickr on hyvä paikka etsiä, mutta ellei copyrighteista tiedä, niin suosittelen jättämään kuvan etsimisen ja tyytymään sanalliseen kuvaukseen, minä kun en ainakaan ehdi etsiä ^^

- Tilhi

Nimi: Aava
Kotisivut: http://avintyr.w2.fi/

27.12.2016 17:11
Avintýr - sisäoppilaitos nuorille lahjakkuuksille

Nimi: Vappukiller

26.12.2016 21:48
Kiran voi ikäännyttää 3v, thank u<3

Vastaus:

J~

-Pammee

Nimi: Tali

25.12.2016 20:02
Kirsikan ulkonäkö:

Kirsikka on rodultaan Meksikonsusi. Naaras on hyvin ruskean sekavärillinen, mutta pohjaväriltään vaalean ruskea. Kirsikalla menee kuonon päältä vaaleanruskea juova, joka jatkuu päälakeen asti. Kirsikalla on meripihkan väriset silmät, ja naaraan kasvot ovat harmaat. Naaraan korvat ovat taas oranssinruskeat ja valkoiset niiden sisältä. Kirsikan tassujen edestä menee suoraan pieni musta juova ja takajalat ovat vaaleanruskeat. Kirsikan häntä on päältä harmaa, alta vaalea ja muuten ruskea paitsi hännänpää on musta.

Jos toimii niin linkki:
http://petitloupbete.tumblr.com/post/89085918992/rare-mexican -wolf-by-bob-jensen

Vastaus:

Jees! Linkistä ei vieläkään löydy tekijänoikeusjuttuja, joten en voi laittaa sitä Kirsikan kuvaksi, mutta linkkaan kuvan ulkonäkökuvauksen perään.

- Tilhi

Nimi: Muoviroska

23.12.2016 20:05
Päivää, mieltäni tällä kertaa painais se minun uusi hahmolomake. Onko sitä tullut vai onko se jo roolauskunnossa?

Vastaus:

Lisäilty on.
Ylläpidolla kun on niin paljon muutakin meneillään IRL, että lomakkeiden tarkituksessa voi kestää, kärsivällisyyttä tähän siis, kiitos ^^

- Tilhi

Nimi: Joker
Kotisivut: http://haltia.suntuubi.com/

23.12.2016 17:38
Hyvät joulun toivotukset täältä Lambdasta päin! ♥

- J

Vastaus:

Ihanaa joulua teillekin (tälleen vähän myöhässä :D )!

-Pammee

Nimi: Tähti
Kotisivut: http://wilddogs.suntuubi.com/

23.12.2016 16:23
linkinvaihto?

vastaus mieluusti viekkuumme:)

Vastaus:

->

-Pammee

Nimi: Moikka mies

23.12.2016 01:02
Moi vaan

Vastaus:

Moi moi!

-Pammee

Nimi: Nikki
Kotisivut: http://primalscream.suntuubi.com/

19.12.2016 20:23
"American Airlinesin lentokone putoaa moottorivian takia. Lento 251 on ollut matkalla New Yorkin JFK:ltä Thaimaan Phuketiin, mutta se on kadonnut tutkasta täysin, eivätkä etsintäpartiot kykene löytämään sitä. "

Primal Scream on 17.12 2016 perustettu vieraskirjapohjainen seikkailu-, toiminta- ja tasohyppelyroolipeli. Roolipeli sijoittuu nykyaikaan kuvitteelliseen saarivaltioon, joiden olemassaolosta ihmiskunta ei edes tiedä. Ihmisjoukkiomme on päätynyt lento-onnettomuuden vuoksi kyseiselle saarivaltiolle, jossa kamppailu selviytymisestä alkaa.

Pystytkö sinä pelaamaan yhteen hiileen ja pelastautumaan saarelta? Vai onko kohtalosi jo sinetöity?

Nimi: Zukensdain

16.12.2016 16:55
Minun olisi varmaan aika irtautua ropeista, muttakun en tahdo.... Taukoa? Pitää setviä ajatukset kaikesta moskasta...

Vastaus:

Kirjoitan listaan, että olet lomalla :) Tulethan ilmoittelemaan sitten paluustasi?

-Pammee

Nimi: Smaun

12.12.2016 09:44
Hups, sori jo toisesta viestistä näin peräkkäin mutta tuossa noita rooleja kertasin ja unohin ihan sen haavan, joka Lonelle tuli vielä... Että jos tämän vielä lisäisi edellisessä viestissä olleen lauseen perään:
Sillä on myös kolmisenttinen kapea, kolmionmallinen arpi vasemmalla silmänvierustalla.

Heh, kiitos ja näin ^^"

Vastaus:

J~

-Pammee

Nimi: Smaun

10.12.2016 20:46
Heeh olen minäkin ollut poissa liian paljon, muttas ajattelin alkaa reipastua tässä piakkoin.. Mutta tosiaan Lonen ulkonäköä voisin sen verran päivittää että sen korvia kuvaavan lauseen korvaisi tällä:
Susi on menettänyt molemmat korvansa ja niistä on tuskin tynkääkään jäljellä.

Noniin, jospas minä tästä heräisin ^^'

Vastaus:

Jes, tervetuloa jakamaan mun kanssa tää sama tavoite yrittää reipastua xD Ei vaan, pitäähän sitä välillä ottaa vähän taukoa :)

Lonen tiedot päivitetty.

-Pammee

Nimi: Pisara

07.12.2016 22:28
Hirveät anteeksi pyynnöt!
Olin reiluksi puoleksi vuodeksi unohtanut kaiken ropettamisen olemassaolon ja keskittynyt kaikenlaiseen muuhun. En tajunnut ilmoitella suteni poistamisesta tai mitään. Ei käynnistynyt homma lainkaan, kun kukaan ei kunnolla lähtenyt kanssani kirjoittelemaan.
Toisaalta nyt olen päättänyt elvyttää itseni ja alkaa kirjoittelemaan. Joten saatan tulla luomaan uuden suden. Ja tällä kertaa minä varmistan, että pääsen sudellani alkuun.
Vielä sata anteeksipyyntöä ja kumarrus, että ylläpito on viitsinyt säilyttää hahmoni susi-listalla näinkin kauan...

Vastaus:

Hei! Ei tarviste pyydellä anteeksi :) Kiva kuulla, että olet mahdollisesti palailemassa! Toivottavasti peli starttaa tällä kertaa paremmin :)
Omalta osaltani voin sanoa, että olen ollut hirveän epäaktiivinen viime aikoina ylläpidon suhteen, ja että ymmärrän muunkin elämän vievän aikaa -tottakai :D

-Pammee

 

©2017 Suden Katse -susiroolipeli - suntuubi.com