Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 1  2  3  >
Hyvää joulua!
23.12.2016 16:32 | Pammee

Nyt on 23. joulukuuta ja ehdin itse pitkästä aikaa istahtaa kunnolla alas ja miettiä Suden Katseen asioita ja roolipelaamista. Myönnän, että minulla ei ole ollut aikaa eikä tahtoa hoitaa ylläpitäjän rooliani, ja että olen ollut hävettävän epäaktiivinen. Tunnustan, että olen vakavasti harkinnut roolipelin sulkemista. Tätä on kamalan vaikea kirjoittaa, koska Suden Katse on ollut minulle tärkeä ja merkittävä asia jo yli kolmen ja puolen vuoden ajan. Se, etten ole lainkaan varma pelin jatkosta, jättää haikeaksi.

Olen kiitollinen pelaajille, jotka ovat olleet aktiivisia ja pitäneet peliä hengissä koko tämän ajan. Te olette roolipelin sielu ja sydän. Minun motivaationi ylläpitää kumpuaa teidän innostanne ja tahdostanne roolipelata ja kehittää juonta eteenpäin.

Ja teidän vuoksenne aion vielä yrittää. Nykyiseen elämäntilanteeseeni ei mahdu 24/7 päivittäminen, tuskin pääsen käymään täällä edes kerran viikkossa. Minun osaltani päivitykset tulevat siis painottumaan lomille. Omasta roolipelaamisestani en uskalla sanoa mitään, paitsi että hahmoni ovat toistaiseksi olleet jäädytettyinä ja tulevat varmaan olemaankin vielä jonkun aikaa. 

En usko, että Suden Katseen tarina on aivan vielä päättymässä. Älkää siis antako minun masentaa teitä. Halusin vain reiluuden vuoksi ilmoittaa, että missä mennään, jotta ette luule minun hylkäävän roolipeliä ilmoittamatta mitään. Asioilla on tapana järjestyä.

Toivon jokaiselle hyvää joulua, rentouttavaa lomaa ja iloista uutta vuotta. 


 - Pammee | KommentoiSK:n uudet kuviot
31.08.2016 15:56 | Pammee

Heipsan!

Peliin liittyen huomautus, että Voinyn alfasudet ovat kutsuneet laumaansa kokoukseen, joten roolikaahan voinylaisia Kyötikin ja Silmun tykö. Anteeksi, että asiasta tiedotetaan virallisesti vasta nyt...

Aika monta muutakin asiaa on jäänyt vähän puolitiehen ilmoittamisen tai toteutuksen suhteen, hups. Tärkeimpänä asiana haluan kuitenkin julistaa, että ylläpidossa on tapahtunut "rakennemuutoksia". En ole enää itse Suden Katseen yksinvaltias, vaan ylläpidon kapuloissa tasavertaisesti häärii nykyään myös Tilhi

Työmäärän puolittuminen on näin korkeakouluopiskelijalle helpotus, mutten lupaile suurempaa aktiivisuutta sivuston ylläpitoon, koska molemmilla meistä on koulukiireitä sekä muuta elämää. Tai no, puhukoon Tilhi omasta puolestaan :D mutta itse olen viime viikon aikana muuttanut omaan opiskelijakämppään ja kaikki on ollut uutta, ihmeellistä ja aikaa sekä energiaa vievää. Lisäksi yksi hienous on, ettei täällä keskellä korpea ole siedettävää nettiyhteyttä -tiedättä mitä se meinaa...

Muutos hahmolomakkeessa

lienee myös korostamisen arvoinen asia. Muutos koskee vähimmäispituuksia hahmon tiedoissa. Entinen, epäselkeä suositus seitsemästä lauseesta on tapettu, tuhottu, poltettu ja haudattu. Luonnetta ja menneisyyttä täytyy olla tästä (tai virallisesti 1.9.) eteenpäin 100 sanaa ja ulkonäköä viisi virkettä! Näistä ei jousteta, joten tarkistakaa sanamäärä aina! Lomakesivulla tarkemmat ohjeet ja linkki sanalaskuriin.

Muutoksen syy ei varsinaisesti ole tason nosto, vaan toive, että lomakkeisiin oikeasti panostettaisiin ja tiedot tehtäisiin ajatuksella. Se teettää ylläpidolle valtavasti turhaa työtä lisätä ns. hömppähahmoja ja sitten kohta poistaa niitä. 

 

Mukavaa syyskuuta kaikille!


 - Pammee | KommentoiPelaajat -listan paikkansapitävyys!
06.08.2016 00:00 | Tilhi

Helloota ihmiset! Huomasin sivustoa päivitellessäni että Pelaajat-listojen sudet ja jopa jotkin pelaajat ovat osa päivittämättömiä, ja näin ollen osa puuttuu tai on virheellisiä. Yritin korjata puutoksia mutta pyytäisin silti jokaista tarkistamaan oman kohtansa, että onko ne omat hukat kaikki siellä missä pitää ja muutenkin että kaikki on siellä reilassa tai että onko sitä kohtaa ylipäätänsä ollenkaan.

Lisäksi kehotan jokaista, jota on ylläpidon puolesta pyydetty muokkaamaan susiensa tietoja, tekemään sen mahdollisimman nopsasti.

 

Muistakaa lisäksi ilmoittautua susinenne alempaan blogimerkintään jos ette ole jo niin tehneet!


 - Tilhi | KommentoiHahmolistojen siivous
13.07.2016 18:39 | Pammee

Suden Katseen perinteinen syyssiivous starttaa taas elokuussa ja "vanhana dementikkona" pyydän jokaista ilmaisemaan itse, mikäli tahtoo hahmonsa säästettävän. Näin laistan myös vastuusta siitä, että olisin poistanut jonkun hahmon, jota ei olisi saanut.  

Kuinka toimitaan?

  • Ilmoita tähän blogipostaukseen hahmot ja niiden laumat, jolloin niitä ei poisteta syyssiivouksessa. 
  • Aikaa ilmoittautua on 14.08. asti!
  • Lomalla olevien pelaajien hahmoja ei poisteta, vaikka he eivät muistaisi ilmoittautua.

Psst nyt olisi myös hyvä hetki ilmoittaa kaikki sinulle turhat hahmot, joilla et itse enää pelaa.

 


 - Pammee | Kommentit (24)KommentoiTiivistelmä Voinyn laumakokouksessa
16.05.2016 16:57 | Pammee

Kyötikki kutsui laumansa laumakokoukseen maaliskuussa tiedottaakseen kumppaninsa Silmun kanssa voinylaisille pari tärkeää asiaa; 

  • Ensinnäkin entinen beeta Saika sekä Viiltoveljekset on julistettu karkoitetuksi ja sudet on tapettava kohdattaessa Voinyn reviirillä.
    Kyötikki myös lupasi palkkion sille, joka toisi hänelle Saikan pään. 
  • Toiseksi Kyötikin kumppanista Silmusta on tullut Voinyn uusi beeta.
  • Lisäksi lauma sai kuulla alfaparin menehtyneestä, syntymättömästä pennusta.

Laumakokous on päättynyt.

Tieto on tavoittanut myös Ronjan sekä muutamat kajolaiset, sillä Silmu saapui leiriin asti kertoakseen Saikan karkoittamisesta ja tuomiosta. Myös Saika on löytänyt tiensä Kajon leiriin, mutta toistaiseksi ei ole selvinnyt saako hän lauman suojeluksen.


 

Suden Katseen kesä

Lisänä pari sanaa ensi kesää ajatellen. Tulen itse olemaan kesäorjana leireillä 24/7 melko tiiviisti koko kesäkuun ja mahdollisesti myös osan heinä- ja elokuusta. Näin ollen olen ajatellut parin kesäapulaisen ottamista roolipelin ylläpitoon. Omia tunnuksiani en kuitenkaan aio luovuttaa, vaan luon suntuubin krediiteillä apuylläpitäjille omat käyttäjätunnukset. Kirjautuminen tulee siis tapahtumaan Suden Katseen sivuilta ja päivitysominaisuuksiin tulee (ehkä) rajoituksia. Täytyy tosin itsekin perehtyä tähän ensin hieman lisää :p

Apuylläpitäjien tehtäviin kuuluu hahmolomakkeiden käsittely ja vieraskirjaan vastaaminen, sekä mahdollisesti pelin juonen päivittäminen blogiin. 

Perehdytän apuylläpitäjät (sähköpostilla tai vieraskirjaviestillä) omiin toimintatapoihini ja tarvittaessa suntuubin käyttöön, joten kukaan ei joudu kylmiltään esimerkiksi rakentamaan hahmoille sivuja tai muuta. 

Jos olet yhtään kiinnostunut niin kirjoita vapaamuotoinen hakemus vieraskirjaan yksityisellä :) Erityisesti olen kiinnostunut kuulemaan aiemmasta suntuubikokemuksestasi ja koodaustaidoistasi (html & css), jotka voidaan lukea sinulle eduksi.
Ilmoittautumisaikaa on toukokuun 29. päivään asti!

Vaatimuksinani on että sinulta löytyy sähköposti tai suntuubisivu, jossa mahdollisuus jättää yksityinen viesti. Sinun on myös oltava Suden Katseen nykyinen tai entinen pelaaja, täysin ulkopuolisia en tehtävään ota. 


 - Pammee | Kommentoi
 1  2  3  >RSS

 

©2017 Suden Katse -susiroolipeli - suntuubi.com