Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 1  2  3  >
Jäähyväiskirje
15.03.2017 10:25 | Pammee

Niin kuin jo chatissa kerroin, Suden Katseen taival on nyt tulossa päätökseensä. Uusia hahmoja tai pelaajia ei enää hyväksytä. Nykyiset pelaajat voivat vielä halutessaan roolipelata ja kerätä omien hahmojensa tiedot talteen, kukin lähteköön aikanaan. Jos ylläpidolle on asiaa, kannattaa yrittää tavoitella chatista, vieraskirjaan tuskin enää vastataan. 

Haluan näin viimeisiksi sanoiksini kiittää uskomattoman ihania pelaajia, jotka ovat pitäneet peliä hengissä, vaikka ylläpito on ollut jo pitkään poissaoleva. Alusta asti SK on ollut keskivertoa aktiivisempi roolipeli, jonka juoni on kehittynyt ja hahmot kasvaneet näiden vuosien aikana. Tämä on ollut upea tarina, kiitos, että olitte osana kirjoittamassa sitä <3

Tilhelle erityiskiitos ylläpidossa avustamisessa! Onnea ja menestystä sun koulun kanssa :) 

Koen itse olleeni etuoikeutettu saadessani katsoa Suden Katsetta ylläpitäjän näkökulmasta. Olen tuntenut ylpeyttä pelin menestyksestä ja suosiosta. Pääasiallisesti positiivinen palaute on kannustanut jaksamaan pelin parissa, ja tiedän että osalla pelaajista riittäisi yhä intoa SK:n parissa. Tiedän vain oman rajani tulevan vastaan. Elämäntilanteeni on muuttunut, koulu ja läheiset vievät aikani tietokoneelta. 

Joten minusta tuntuu, että Suden Katse ansaitsee arvoisensa lopun. Menestyksekäs peli päättyköön mieluummin reilusti lopetettuna kuin kituen ja unohtuen netin syövereihin. 

 

Haikein terveisin,
Pammee


 - Pammee | KommentoiHyvää joulua!
23.12.2016 16:32 | Pammee

Nyt on 23. joulukuuta ja ehdin itse pitkästä aikaa istahtaa kunnolla alas ja miettiä Suden Katseen asioita ja roolipelaamista. Myönnän, että minulla ei ole ollut aikaa eikä tahtoa hoitaa ylläpitäjän rooliani, ja että olen ollut hävettävän epäaktiivinen. Tunnustan, että olen vakavasti harkinnut roolipelin sulkemista. Tätä on kamalan vaikea kirjoittaa, koska Suden Katse on ollut minulle tärkeä ja merkittävä asia jo yli kolmen ja puolen vuoden ajan. Se, etten ole lainkaan varma pelin jatkosta, jättää haikeaksi.

Olen kiitollinen pelaajille, jotka ovat olleet aktiivisia ja pitäneet peliä hengissä koko tämän ajan. Te olette roolipelin sielu ja sydän. Minun motivaationi ylläpitää kumpuaa teidän innostanne ja tahdostanne roolipelata ja kehittää juonta eteenpäin.

Ja teidän vuoksenne aion vielä yrittää. Nykyiseen elämäntilanteeseeni ei mahdu 24/7 päivittäminen, tuskin pääsen käymään täällä edes kerran viikkossa. Minun osaltani päivitykset tulevat siis painottumaan lomille. Omasta roolipelaamisestani en uskalla sanoa mitään, paitsi että hahmoni ovat toistaiseksi olleet jäädytettyinä ja tulevat varmaan olemaankin vielä jonkun aikaa. 

En usko, että Suden Katseen tarina on aivan vielä päättymässä. Älkää siis antako minun masentaa teitä. Halusin vain reiluuden vuoksi ilmoittaa, että missä mennään, jotta ette luule minun hylkäävän roolipeliä ilmoittamatta mitään. Asioilla on tapana järjestyä.

Toivon jokaiselle hyvää joulua, rentouttavaa lomaa ja iloista uutta vuotta. 


 - Pammee | KommentoiSK:n uudet kuviot
31.08.2016 15:56 | Pammee

Heipsan!

Peliin liittyen huomautus, että Voinyn alfasudet ovat kutsuneet laumaansa kokoukseen, joten roolikaahan voinylaisia Kyötikin ja Silmun tykö. Anteeksi, että asiasta tiedotetaan virallisesti vasta nyt...

Aika monta muutakin asiaa on jäänyt vähän puolitiehen ilmoittamisen tai toteutuksen suhteen, hups. Tärkeimpänä asiana haluan kuitenkin julistaa, että ylläpidossa on tapahtunut "rakennemuutoksia". En ole enää itse Suden Katseen yksinvaltias, vaan ylläpidon kapuloissa tasavertaisesti häärii nykyään myös Tilhi

Työmäärän puolittuminen on näin korkeakouluopiskelijalle helpotus, mutten lupaile suurempaa aktiivisuutta sivuston ylläpitoon, koska molemmilla meistä on koulukiireitä sekä muuta elämää. Tai no, puhukoon Tilhi omasta puolestaan :D mutta itse olen viime viikon aikana muuttanut omaan opiskelijakämppään ja kaikki on ollut uutta, ihmeellistä ja aikaa sekä energiaa vievää. Lisäksi yksi hienous on, ettei täällä keskellä korpea ole siedettävää nettiyhteyttä -tiedättä mitä se meinaa...

Muutos hahmolomakkeessa

lienee myös korostamisen arvoinen asia. Muutos koskee vähimmäispituuksia hahmon tiedoissa. Entinen, epäselkeä suositus seitsemästä lauseesta on tapettu, tuhottu, poltettu ja haudattu. Luonnetta ja menneisyyttä täytyy olla tästä (tai virallisesti 1.9.) eteenpäin 100 sanaa ja ulkonäköä viisi virkettä! Näistä ei jousteta, joten tarkistakaa sanamäärä aina! Lomakesivulla tarkemmat ohjeet ja linkki sanalaskuriin.

Muutoksen syy ei varsinaisesti ole tason nosto, vaan toive, että lomakkeisiin oikeasti panostettaisiin ja tiedot tehtäisiin ajatuksella. Se teettää ylläpidolle valtavasti turhaa työtä lisätä ns. hömppähahmoja ja sitten kohta poistaa niitä. 

 

Mukavaa syyskuuta kaikille!


 - Pammee | KommentoiPelaajat -listan paikkansapitävyys!
06.08.2016 00:00 | Tilhi

Helloota ihmiset! Huomasin sivustoa päivitellessäni että Pelaajat-listojen sudet ja jopa jotkin pelaajat ovat osa päivittämättömiä, ja näin ollen osa puuttuu tai on virheellisiä. Yritin korjata puutoksia mutta pyytäisin silti jokaista tarkistamaan oman kohtansa, että onko ne omat hukat kaikki siellä missä pitää ja muutenkin että kaikki on siellä reilassa tai että onko sitä kohtaa ylipäätänsä ollenkaan.

Lisäksi kehotan jokaista, jota on ylläpidon puolesta pyydetty muokkaamaan susiensa tietoja, tekemään sen mahdollisimman nopsasti.

 

Muistakaa lisäksi ilmoittautua susinenne alempaan blogimerkintään jos ette ole jo niin tehneet!


 - Tilhi | KommentoiHahmolistojen siivous
13.07.2016 18:39 | Pammee

Suden Katseen perinteinen syyssiivous starttaa taas elokuussa ja "vanhana dementikkona" pyydän jokaista ilmaisemaan itse, mikäli tahtoo hahmonsa säästettävän. Näin laistan myös vastuusta siitä, että olisin poistanut jonkun hahmon, jota ei olisi saanut.  

Kuinka toimitaan?

  • Ilmoita tähän blogipostaukseen hahmot ja niiden laumat, jolloin niitä ei poisteta syyssiivouksessa. 
  • Aikaa ilmoittautua on 14.08. asti!
  • Lomalla olevien pelaajien hahmoja ei poisteta, vaikka he eivät muistaisi ilmoittautua.

Psst nyt olisi myös hyvä hetki ilmoittaa kaikki sinulle turhat hahmot, joilla et itse enää pelaa.

 


 - Pammee | Kommentit (24)Kommentoi
 1  2  3  >RSS

 

©2017 Suden Katse -susiroolipeli - suntuubi.com